tvg logo

Julianastraat 2 B

5451 BP, Mill - NL

+31 (6) 54982644

Voor algemene vragen

Ma - Vr: 9:00 - 17:30

Openingstijden

Aanmelden: één team (5v5)-75 euro , tweede team 50 euro

Speeldata verzet naar Januari 2022

socca nieuw

SOCCA NEDERLAND, HET NIEUWE VOETBAL !

In samenwerking met Leisure Leagues en de International Socca Federation (ISF) start TVG Sports dit seizoen met het NK SOCCA. Socca is het in Engeland zeer populaire mini voetbal en wordt gespeeld met vijf-,zes-, of zeventallen. Na Engeland begint deze vorm van voetbal nu ook Europa en de rest van de wereld te veroveren. Maar liefst 63 duizend spelers zijn iedere week lekker op hun eigen nivo, met vrienden of collega’s aan het voetballen. Nu is het tijd om te starten in Nederland.

NK SOCCA
Om te kijken of Socca ook in Nederland zo populair kan worden (waar wij van overtuigd zijn), willen we starten met regionale toernooien. De winnaars van deze regiotoernooien plaatsen zich voor het spectaculaire eindtoernooi, het NK. Dit zal op één locatie op verschillende kleinveldjes worden gespeeld, onder leiding van capabele (inter)nationale scheidsrechters en zeer professioneel zijn van opzet. Onder voorbehoud van de Corona maatregelen gaan we de mogelijkheden bekijken om de winnaar van het NK af te vaardigen naar het WK. Deze werd vorig jaar gespeeld op Kreta Griekenland en was een groot sportief succes met vele toeschouwers. Maar liefst 40 landen deden een gooi naar de titel die uiteindelijk door Rusland werd gewonnen. Het is dus mogelijk dat jij, met jouw vrienden in 2021 of 2022 (afhankelijk van wanneer en waar het WK wordt gespeeld) op internationaal nivo kunt spelen. Wedstrijden die worden uitgezonden over de hele wereld ! Hoe gaaf is dat !

VOOR WIE IS HET
Iedereen en dat is nou het mooie ! Of je wel of niet goed kunt voetballen, leeftijd, gewicht; het maakt niet uit. Zorg dat je vijf of zes vrienden bij elkaar zoekt en ga lekker sporten. Iedereen wil weer bewegen na zolang thuis te zitten en het leukste is om dat met een leuk groepje lekker ongedwongen te doen op een klein voetbalveldje.

WAAR
Op dit moment zijn we in contact met een aantal verenigingen om hun locatie te mogen gebruiken voor de regionale toernooien. De insteek is om op minimaal 6 tot 8 locaties te spelen in één of twee weekenden en dan aansluitend het NK te organiseren op een centraal gelegen toplocatie. Wil jouw club dit mee organiseren ? Stuur dan een (vrijblijvende) mail en wij nemen contact op en leggen uit wat we van de locatie verwachten. Uiteraard worden onze toernooien georganiseerd op niet-speeldagen van de reguliere KNVB competities.

DE SPELREGELS
Er wordt gespeeld op een klein veld. In 5 tegen 5 vorm waarbij we een apart toernooi willen organiseren voor vrouwen teams. Uiteraard is het ook gewoon mogelijk om gemixt te spelen in de herentoernooien. Je team bestaat uit vier veldspelers en een doelman/vrouw. Slidings zijn NIET toegestaan. Fair play is extreem belangrijk dus tegen overtredingen en ruw spel wordt direct opgetreden door de scheidsrechter(s). Wisselen mag onbeperkt en ook gedurende het spel. Er is geen boarding, als een bal over de zijlijn gaat zal er worden ingetrapt.

TOEKOMST
Als de regionale toernooien en het NK aanslaan willen we volledige competities en eventueel bekerwedstrijden gaan organiseren. Deze worden dan gespeeld op vrijdagavond. Je speelt dan twee of drie wedstrijden op een avond. Waarbij een gezellige derde helft natuurlijk niet ontbreekt !

WAAR KAN IK MIJN TEAM AANMELDEN
Simpel, stuur een mail naar info@tvgsports.nl en je ontvangt een inschrijfformulier en een kostenopgaaf.

WACHT NIET LANGER EN MELD JE AAN EN WIE WEET VERTEGENWOORDIG JIJ DE SOCCA LEEUWEN OP HET VOLGENDE WERELDKAMPIOENSCHAP !

nl_NLNederlands