Julianastraat 2B

Mill, 5446BP

+31(0)654982644

24/7 bereikbaar

Ma - vrij: 9:00 - 17:00

openingstijden

Wie zijn wij ..........

TVG Sports staat voor Tiny van Gemert Sports.

TVGSPORTS wordt gerund door Tiny van Gemert, Dennis van Gemert en Max van de Pas.

Wij organiseren reeds jaren toernooien, vriendschappelijke wedstrijden en trainingskampen in het binnen- (Nederland) en buitenland (binnen Europa). De organisatie van de genoemde activiteiten is volledig in beheer van TVG Sports en daar waar nodig in samenwerking met diverse voetbalverenigingen of sport organisaties.

TVG Sports organiseert Nederlandse toernooien voor jongens en meisjes. Deze jeugdvoetbal toernooien vinden plaats tijdens Pasen, Pinksteren, Hemelvaart, eind Mei, Augustus en Oktober. Speciaal voor de Engelse deelnemers is er een toernooi tijdens de Bank Holidays (eind Mei).

TVG Sports probeert voor haar klanten een zo prettig mogelijk verblijf in Nederland of andere Europese landen te verzorgen. TVG Sports staat er om bekend goed te luisteren naar de wensen van onze klanten.

Sinds 10 jaar is TVG Sports in het bezit van het officiële “FIFA Licenced Match Agent” kenmerk wat staat voor waarborg en garantie. Dit label geeft TVG sports de mogelijkheid om in de toekomst zelf, in het buitenland, in eigen beheer jeugdvoetbal toernooien te organiseren voor zowel amateur- als prof teams.

Tiny van Gemert
Max van der Pas
Dennis van gemert
FIFA Licenced Match Agent
nl_NLNederlands